optimarkt.huoptimarkt.hu
optimarkt.huoptimarkt.hu

Miből áll egy szemvizsgálat?

2018.03.01.

A szemvizsgálat korszerű diagnosztikai eszközökkel, szeparáltan kialakított vizsgálóban, megfelelő szakmai képesítéssel rendelkező munkatársunk végzi.

Amennyiben Ön is első szemüvege vagy kontaktlencséje előtt áll, bizonyára már foglalkoztatta a szemvizsgálat menete, hogy mégis hogyan épül fel a folyamat, de mielőtt rátérnénk a vizsgálatra, elsőnek adjunk választ a következő kérdésre:

Mikor van szükség szemvizsgálatra?

Ha már nem mer autót vezetni, mert nem látja tisztán az utat, vagy nem szívesen olvas, mert túl hamar elfárad a szeme, ha égő, esetleg szúró érzése van, akkor mindenképpen érdemes kivizsgáltatni ennek okait, mert nagy valószínűséggel a szemével lesz a probléma.

Szeretne olyan szemüveget, amely minden ponton illeszkedik igényeihez és a szeméhez?

Ehhez a legelső feltétel egy igazán jó szemvizsgálat az Opti Markt-nál, mely során szakképzett kollégáink megállapítják, hogy szemének milyen fokú korrekcióra van szüksége. Orszgászerte már 9 üzletünkbe jelentkezhet vizsgálatra, amelyekben már gyermek szemvizsgálatot is tud kérni.

Szemvizsgálat menete

Az anamnézis és a panaszok, szokások, kikérdezése után objektív (keratorefraktometer) és szubjektív vizsgálati módszerekkel kollégánk megállapítja a szükséges dioptria értékét. Természetesen figyelembe véve az összes körülményt, amely a mindennapi életünket érinti, és kiterjed a munkakörülményeinkre is. (pl.: gépjárművezetés, közeli munkavégzés, számítógép használat stb.)

Fontos, hogy a vizsgálat egy közös beszélgetés legyen kollégánk és Ön között, ezért a teljeskörű vizsgálatunk kb. 30 percig tart, mely során meghallgatjuk minden kérdését, valamint mi is feltesszük sajátjainkat, hogy minél részleteseb képet kapjunk az Ön látásáról.

Mit vigyek magammal szemvizsgálatra?

Régi szemüvege, kontaktlencséje adatait, és/vagy magát a készüléket. Amennyiben van dioptriás napszemüvege, kérjük azt is hozza magával! Minél jobban tisztában vagyunk az Ön látásával, annál tökéletesebb látásélményt tudunk majd biztosítani Önnek.

Jelentkezés szemvizsgálatra

Ajánlatos vizsgálati időpontra bejelentkezni weboldalunkon vagy telefonon keresztül egyeztetni, de természetesen az előzetes jelentkezés nélkül is van lehetőség a vizsgálatra, bár ilyen esetben előfordulhat, hogy várakozni kell pár percet, hiszen előnyt élveznek azok, akik korábban bejelentkeztek.

A vizsgálatra való jelentkezés mindössze 2 percet vesz igénybe! Jelentkezzen szemvizsgálatunkra, hogy az eddigi legtökéletesebb látásélményt nyújthassuk Önnek!

Ingyenes látásvizsgálat

Az Opti Markt filozófiája, hogy ha valakinek szüksége van szemüvegre, akkor mi mindent megadjunk a tökéletes látásélményért.

Bárki, aki igénybe veszi a szolgáltatást, az szabadon eldöntheti, hogy elégedett-e szakembereink munkájával és a üzletünk kínálatával. Amennyiben elnyertük a bizalmát és úgy dönt, hogy minket választ, akkor teljes mértékben ingyenes szemvizsgálatot és szaktanácsadást biztosítunk Önnek, amelynek eredményét rendelkezésére bocsájtjuk, ha az Opti Mark-tól rendeli meg szemüvegét.

Előző

A szemüveglencsék törésmutatója

Következő

Szemüveg megoldások 40 év felett