optimarkt.huoptimarkt.hu
optimarkt.huoptimarkt.hu
aktuális akcióink

Komplett szemüveg már 9.990.- forinttól

*Az ajánlatban résztvevő szemüvegkeret kollekciókról és lencsével kapcsolatos további részletekről érdeklődjön üzleteinkben!

Nálunk az éles látás nem luxus!

Mind tudjuk, hogy az igazán jó szemüveg optikailag pontos, minden esetben jól illeszkedik viselője arcformájához, kényelmes és mutatós, mi több, megfelelő látóteret biztosít. Mindennapos használat mellett szemüvegünk lehet kizárólag olvasó, esetleg monitor előtti munkavégzéshez készített, közelre vagy távolra használható, sőt, multifokális is.

Az OptiMarkt optikáiban egy nem mindennapi lehetőséggel várjuk. Szeretnénk, ha az éles látás mindenki számára elérhetővé válna.

Ezért egy különleges lehetőséget kínálunk az Opti Markt optikáiban: nálunk a szemüveg keret, az éles látást biztosító dioptriás szemüveglencse és szemvizsgálat EGYÜTTESEN akár már 9.990 Ft-tól elérhető az üzleteinkben.*

Választékos keretkínálattal, akár cilinderes lencsékkel, és a legprofesszionálisabb gépparkkal várjuk Önöket az ország több pontján.

Bejelentkezés látásvizsgálatra

    Melyik üzletünkben kéri a vizsgálatot?*

    *A szemvizsgálati eredményről készült munkalapot csak térítés ellenében tudjuk kiadni. Amennyiben a szemüveget nálunk készíti, a látásvizsgálat árát jóváírjuk. A gyermek szemvizsgálat minden esetben térítés köteles! A részletekről tájékoztatjuk üzletünkben.