optimarkt.huoptimarkt.hu
optimarkt.huoptimarkt.hu

Egyedülálló géppark a látásvizsgálatban

2021.08.10.
 

Egyedülálló gépek a legprofibb látásvizsgálat szolgálatában.

debreceni OptiMarkt optikákban immár az egész városban egyedülálló géppark várja a minőségi látásvizsgálatra vágyókat. Optikáinkban a legmodernebb diagnosztikai eszközökkel igyekszünk a tökéletes látásélményt biztosítani, és segíteni, hogy szemorvosaink valóban a legpontosabb diagnózist tudják felállítani vendégeink számára, beleértve a legkisebbeket is.

A legkorszerű gépek a legpontosabb diagnózisért

Nidek Tonoref lll — csúcskategóriás egyedülálló szemvizsgaló készülék

 

Nidek Tonoref III készülékünk az egyik legújabb és legmodernebb vizsgálóeszköz a piacon. Gyakorlatilag 4 az 1-ben mestermű, hiszen egy automata refraktométer, egy automata keratométer, egy non-contact tonométer és egy non-contact pachyméter lett egyetlen, nagytudású műszerbe integrálva. Ezzel méltán érdemelte ki a világ legmodernebb szemvizsgaló autorefrakto-keretometere címet.

A Nidek csúcskategóriás, egyedülálló szemvizsgaló készüléke szemnyomás mérésre és zöldhályog szűrésre egyaránt szolgál.

Milyen gépek érkeztek még, és mire használjuk ezeket az egyedülállóan modern eszközöket az OptiMarkt optikában?

Klinikai szintű réslámpa, mely lehetővé teszi a szem biomikroszkópos vizsgálatát. A legmodernebb szakmai elvárásoknak megfelelő prémium készülék, mely egyértelműen a szakma fanatikusainak és a magas minőség szerelmeseinek kedvence.

Szem OCT: A Nidek Tonoref lll segítségével a szem érintése nélkül, tehát teljesen fájdalommenesen készíthető infravörös szemfenék felvétel és rétegfelvétel az ideghártyáról, az érhálózatról, a makuláról, a látóidegfőről.

Szemészeti ultrahang: Magas frekvenciájú hanghullámokkal a készülék képes vizsgálni a szem belső részét is. A vizsgálat ülő helyzetben történik, az ultrahangfejet a csukott szemre helyezzük, a szemhéjat pedig puha géllel kenjük be. A mérés az csúcseszköznek köszöngetően mindössze néhány percig tart, és szintén teljesen fájdalommentesen végezzük.

Látótér vizsgálat: Újdonságunk a látóideg működésének precíz elemzésére is képes. A szem érintése nélküli, teljesen fájdalmatlan vizsgálat. Hozzávetőleg 4-10 percig tart, mely szakmai csapatunktól precíz odafigyelést igényel, hiszen az eszköz által küldött jelzésekre szakembereinknek azonnal reagálni kell.

PLUSOPTIX A16 Binokuláris Videorefraktométer — Precíz, biztonságos és fájdalommentes hipermodern eszköz gyermekek vizsgálatára

Egyik legújabb optikai rendszerünk — Debrecenben egyedülálló módon — speciálisan csecsemők és kisgyermekek fénytörésének vizsgálatára szolgál. A mérés 1 méteres távolságból történik, ennélfogva az eszköz óriási előnye, hogy a gyermek végig nyugodt marad, hiszen a teljesen fájdalommentes vizsgálat során végig Édesanyja vagy kísérője ölében ülve, biztonságban érezheti magát.

Nidek TS-610 IRX asztali vizusvizsgáló rendszer — már Debrecenben is!

A TS-610 egy refrakcióvizsgálati munkaállomás, amelyekben a phoroptert és a visustáblát integrálták egy kompakt egységbe, és a szubjektív látásvizsgálat elvégzésére alkalmasak.

A NIDEK műszereire jellemző magas minőség jellemzi, a legmodernebb szakmai elvárásoknak megfelelő, rendkívül precíz optikai rendszer.

A TS-610 és a TS-310 olyan refrakcióvizsgálati munkaállomások, amelyekben a phoroptert és a visustáblát integrálták egy kompakt egységbe és a szubjektív látásvizsgálat elvégzésére alkalmasak. Az áttörést jelentő innovatív technológia újradefiniálja a hagyományos refrakcós eljárásokat és minimalizálja a vizsgálat elvégzéshez szükséges helyigényt.
A kompakt formatervezés a könnyű elhelyezés mellett gyors megszokást biztosít és a divatos külső egyben a vizsgálóhelyiség ékkövévé is teszi a TS-t. Két különböző modell közül választhat, a professzionális TS-610-et vagy a alap vizsgálati funkciókkal rendelkező TS-310-et.
A TS széria forradalmian új eljárásokkal működő vizsgálati munkaállomás, amely gyorsan, kreatívan és sokoldalúan segíti a legmegfelelőbb korrekciós értékek megtalálását.
 

 

Előző

Általános kérdések