optimarkt.huoptimarkt.hu
optimarkt.huoptimarkt.hu
ingyenes

Professzionális látásvizsgálat

Ne maradjon le INGYENES* látásvizsgálatunkról!

Jelentkezzen most üzleteink egyikébe ingyenes látásvizsgálatunkra, és rendelje meg új szemüvegét az Opti Mark optikától!

Mikor van szükség a látásvizsgálatra?

Ha már nem mer autót vezetni, mert nem látja tisztán az utat, vagy nem szívesen olvas, mert túl hamar elfárad, ha ég, esetleg szúr a szeme, akkor mindenképpen érdemes kivizsgáltatni ennek okait, ami nagy valószínűséggel a szemünkkel kapcsolatos probléma lesz.
Szeretne olyan szemüveget, amely minden ponton illeszkedik igényeihez és a szeméhez?
Ehhez a legelső feltétel egy igazán jó szemvizsgálat, mely során megállapítjuk, hogy szemének milyen fokú korrekcióra van szüksége.

Bejelentkezés látásvizsgálatra

  Melyik üzletünkben kéri a vizsgálatot?*

  *A szemvizsgálati eredményről készült munkalapot csak térítés ellenében tudjuk kiadni. Amennyiben a szemüveget nálunk készíti, a látásvizsgálat árát jóváírjuk. A gyermek szemvizsgálat minden esetben térítés köteles! A részletekről tájékoztatjuk üzletünkben.

  Garantáljuk, hogy a legjobbat kapja!

  Minden esetben megfelelő időt szánunk a látásvizsgálatra, hiszen legfőbb célunk, hogy egy tökéletes szemüveget készítsük el Önnek és hogy elégedett legyen az általunk nyújtott szolgáltatásokkal, éppen ezért 3 hónap garanciát vállalunk minden általunk végzett szemvizsgálatra.

  Teljeskörű vizsgálatunk kb. 30 percig tart
  , mely során meghallgatjuk minden kérdését, valamint mi is feltesszük sajátjainkat, hogy minél részletesebb képet kapjunk az Ön látásáról.
  Az Opti Markt prémium optikáiban garantáltan azt kapja, amire szemének szüksége van. Nem csupán szemüveget készítünk, hanem látásélményt adunk Önnek.