Látásvizsgálat Budapest - Opti Markt

A tökéletes látásélmény egy alapos vizsgálattal kezdődik

A tökéletes látásélmény egy alapos vizsgálattal kezdődik

Szeretne olyan szemüveget, amely minden ponton illeszkedik igényeihez és a szeméhez? Ehhez a legelső feltétel egy igazán jó szemvizsgálat, mely során megállapítjuk, hogy szemének milyen fokú korrekcióra van szüksége.

 


Ne maradjon le INGYENES* látásellenőrzésről, jelentkezzen ONLINE 9 üzletünk egyikébe. 
Használja a jobb oldalt található űrlapot.
 

Mikor van szükség a vizsgálatra?


Ha már nem mer autót vezetni, mert nem látja tisztán az utat, vagy nem szívesen olvas, mert túl hamar elfárad, ha ég, esetleg szúr a szeme, akkor mindenképpen érdemes kivizsgáltatni ennek okait, ami nagy valószínűséggel a szemünkkel kapcsolatos probléma lesz.

Az elmúlt 10-15 évben életmódunk nagy mértékben megváltozott, ezért látásunk akár 1 éven belül is sokat romolhat. Ne bízza a véletlenre, jelentkezzen még ma ingyenes* látásellenőrzésre.

Jelentkezzen online még ma! Jöjjön el ingyenes vizsgálatunkra és rendelje meg új szemüvegét. Ezzel automatikusan részt vesz a sorsoláson, amin egy szerencsés nyertes visszakapja a megrendelt szemüvegkeretének teljes árát. Sorsolás minden hónapban! További részletekről tájékoztatjuk üzletünkben.
 

Garantáljuk, hogy a legjobbat kapja


Időt szánunk minden egyes kivizsgálásra, mert tudjuk, hogy az elsietett vizsgálat eredménye után nem biztos, hogy a legmegfelelőbb szemüveg fog elkészülni. Teljeskörű vizsgálatunk kb. 30 percig tart, mely során türelemmel végighallgatjuk minden kérdését, valamint mi is feltesszük kérdéseinket, hogy minél részletesebben feltárjuk a problémát.
 

Extra garanciát vállalunk


Minden általunk végzett szemvizsgálatra 3 hónapos garanciát vállalunk. Garantáltan a legpontosabb adatokkal dolgozunk.
 

Ingyenes* látásellenőrzés + szemüveg akció


Rendelje meg nálunk szemüvegét, mert meglepetés akciókkal várjuk. A részleteket eláruljuk üzletünkben.

Az OptiMarkt optikáiban garantáltan azt kapja, amire szemének szüksége van. Nem csupán szemüveget készítünk, hanem látásélményt adunk Önnek.
 

Ne maradjon le INGYENES* látásellenőrzés, jelentkezzen ONLINE 9 üzletünk egyikébe.
Használja a jobb oldalt található űrlapot.

 

*A szemvizsgálati eredményről készült munkalapot csak térítés ellenében tudjuk kiadni. Amennyiben a szemüveg nálunk készül, a látásvizsgálat árát jóváírjuk. A gyermek szemvizsgálat minden esetben térítés köteles! A  részletekről tájékoztatjuk üzletünkben.

Jelentkezzen MOST!24 órán belül felvesszük Önnel a kapcsolatot!

Ingyenes látásvizsgálat - jelentkezzen ma!

Takarítson meg időt, energiát, és jelentkezzen online az ingyenes szemvizsgálatra.